Un centenar de persones ‘Caminen per l’alimentació infantil’, en la marxa popular de la Creu Roja de la Garrotxa

Marxa_popular_solidria_Creu_Roja

Marxa_popular_solidria_Creu_Roja

Sota el lema “Caminem per l’alimentació infantil”, el diumenge al matí un centenar de persones va participar en la marxa popular solidària organitzada per la Creu Roja de la Garrotxa. La idea era recaptar fons per eliminar o, si més no, reduir la malnutrició i desnutrició infantil.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En total, uns 8,6km per muntanya, accessibles a totes les edats. Aquesta és la distància que van recórrer els participants de la marxa solidària. Es van trobar a les 9h del matí a la seu de la Creu Roja de la Garrotxa, a Olot, i van caminar fins Sant Valentí de la Pinya.

Olot és dels primers territoris a sumar-se a la iniciativa solidària, que es porta a terme arreu de Catalunya. Els diners aportats pels caminants, 5 euros o més cadascú, seran destinats als projectes que des de la Creu Roja de la Garrotxa, així com les d’altres indrets, tiren endavant per evitar tant la malnutrició com la desnutrició dels infants.

Tot i que per aquells no hagin pogut participar a la marxa, la Creu Roja recorda que hi ha altres maneres de col·laborar en la causa, sigui aportant una quantitat econòmica fixa o de manera puntual, o formant part del voluntariat de l’entitat.

El recorregut solidari va acabar al seu punt d’inici, la seu de la Creu Roja. Allà els esperava un mos amb les patates d’Olot de protagonistes.

x