L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols adjudica les obres de la nova residència a una empresa olotina

ca_les_hermanes

ca_les_hermanesL’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha adjudicat a una empresa olotina les obres de construcció de la futura residència per a la gent gran del municipi. Es preveu que les obres de construcció tinguin una durada de dos anys i el nou equipament pugui entrar en funcionament a finals de 2015 o inicis de 2016.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha adjudicat a l’empresa GAAVOC SL d’Olot les obres de construcció i la posterior gestió de la residència-centre de serveis a la gent gran que s’emplaçarà a la Plaça de Ca Les Hermanes. Amb l’acord d’adjudicació, l’Ajuntament completa el projecte iniciat fa més de deu anys que tenia per objectiu poder disposar a Sant Feliu de Pallerols d’un equipament destinat al servei de la gent gran.

Un primer pas en aquest sentit va ser l’obertura del centre de dia, del qual enguany se celebra el seu desè aniversari. Amb la residència – centre de serveis es vol donar servei, a part de la població de Sant Feliu de Pallerols, a una àmplia franja de població que abasti la Garrotxa i els municipis veïns del Ter-Brugent. Es preveu que les obres de construcció tinguin una durada de dos anys i que, per tant, el nou equipament entri en funcionament a finals de 2015 o inicis de 2016.

x