Comencen les gravacions del concurs Pica Lletres d’Olot TV

PICALLETRES_2013

PICALLETRES_2013Torna el Pica Lletres, el concurs on els adolescents de tot el país demostren quin és el seu coneixement de la llengua catalana. Just avui han començat les gravacions de les eliminatòries del concurs. Olot Televisió emetrà aquesta fase prèvia a partir del proper mes de gener.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els alumnes de Tercer d’Eso de l’Institut la Garrotxa i del Cor de Maria han omplert aquest matí la Sala el Torín d’Olot, per animar als seus companys, concursants del programa Pica Lletres d’Olot Televisió. El concurs mobilitza un total de 360 alumnes de diferents instituts de la Garrotxa, que durant els propers tres dies viuran en directe l’experiència de veure la gravació d’un concurs de televisió.

L’edició d’aquest any la presenta, per primer cop, la periodista garrotxina Clara Sánchez-Castro. El programa es podrà veure a partir del mes de gener, reflectint l’aposta per la línia educativa de la filosofia d’Olot Televisió. Després d’aquests tres dies de gravació, només quedarà un equip guanyador que passarà a la gran final del Pica Lletres, on hi participaran instituts procedents de les 16 eliminatòries que tenen lloc aquests dies.

Deixa un comentari