El conseller de la Presidència, Francesc Homs, és el convidat del programa ‘Pros i contres’ d’avui

OTV_FrancescHoms_baixa

OTV_FrancescHoms_baixaA pocs dies perquè es faci pública la pregunta i la data de la consulta pel dret a decidir, el programa ‘Pros i contres’ d’avui, que dirigeix i presenta Albert Brosa, entrevista al conseller de la Presidència i portaveu del govern català, Francesc Homs. El moment històric que viu Catalunya obre molts interrogants als que el programa trobarà resposta. Quins passos seguirà el govern català per poder celebrar la consulta l’any vinent? Quines conseqüències tindria que l’executiu de Madrid tanqués definitivament la porta al dret a decidir? Catalunya està preparada per votar el seu futur polític? Quines són les estructures d’estat necessàries per sostenir un país independent? Les respostes aquest dimecres al ‘Pros i contres’

Clica aquí per veure l’entrevista a l’OTV a la carta

Deixa un comentari