El conseller Francesc Homs assegura a Olot TV que el pacte per la consulta “hi serà a finals d’any”

fRANCESC_hOMS

fRANCESC_hOMSEl pacte entre el Govern i la resta de partits catalans sobre la consulta “hi serà” abans de final d’any. Així ho ha dit el conseller de la Presidència, Francesc Homs, al programa Pros i Contres d’Olot Televisió. El Govern veu bé un acord global de via, pregunta i data sobre la consulta sobiranista. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha estat entrevistat al programa Pros i Contres d’Olot Televisió. Segons ha assegurat, “en el procés sobiranista no es tracta d’anar a poc a poc o de pressa, perquè els actors ja s’han enlairat i es troben en un punt de no retorn”. 

Per al conseller de la Presidència, el primer pas per fer les coses bé és arribar un pacte entre el Govern català i la resta de partits polítics sobre la pregunta i la data de la consulta, un pacte que hi serà abans de la fi de l’any, segons ha assegurat. El següent pas és pressionar degudament el Govern de Madrid perquè cedeixi i deixi fer la consulta. Homs creu que un bon exercici de pressió seria que els catalans participessin de forma extraordinària a les pròximes eleccions europees.

Deixa un comentari