Els monitors de l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura participen a l’assemblea de minyons i guies de Catalunya

Escoltes_Tura

Escoltes_TuraL’auditori de Girona ha acollit aquest cap de setmana l’assemblea general de minyons escoltes i guies de Catalunya. Aquest punt de trobada té com a objectiu servir d’espai de participació per als seus membres i donar-los la possibilitat de decidir el rumb de l’entitat així com les actuacions que es duran a terme aquest proper any.

Fes clic aquí per veure la notícia  a l’OTV a la carta

L’assemblea de minyons escoltes i guies de Catalunya ha celebrat com cada any la seva reunió anual, aquesta vegada a la ciutat de Girona. L’auditori ha servit d’espai a centenars de joves educadors, formadors i responsables associatius per reunir-se per establir el full de ruta de la seva entitat de cara al proper curs. Aquest procés s’ha fet en el marc de l’Assemblea general, un espai de participació per tots els membres on poden votar i participar en les decisions relatives a l’associació. Entre els principals punts d’ordre del dia de l’Assemblea hi haurà la proposta de modificació dels Estatuts, el full de ruta a seguir per al proper curs així com la presentació i aprovació del programa de curs i els pressupostos. Els minyons i escoltes conten actualment amb més de 13.000 infants i joves pertanyents a 150 agrupaments arreu del país. El món de l’escoltisme i el guiatge constitueixen un dels moviments juvenils més nombrosos actualment i que amb els anys no ha parat de incrementar progressivament.

x