Santa Pau estrena el nou dispensari i crearà un local de joves a les antigues dependències

DISPENSARI_STA_PAU

DISPENSARI_STA_PAUSanta Pau ha estrenat unes noves dependències per al dispensari municipal. S’han ubicat a la planta superior de l’edifici de la llar d’infants. Pel que fa a l’antic edifici del dispensari, l’Ajuntament vol que passi a ser el local de trobada dels joves del municipi.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els problemes d’accessibilitat i d’aparcament de l’antic dispensari municipal de Santa Pau s’han solucionat amb les noves dependències que el poble ha pogut habilitar a la planta superior de l’edifici de la llar d’infants, i al costat de l’escola municipal. El canvi agrada als professionals i a la majoria d’usuaris. Les noves dependències han estat possible gràcies a l’aportació de la Diputació de Girona. Les noves dependències també inclouen una sala que utilitzarà l’assistent social del poble.

L’antic edifici que acollia el dispensari passarà a ser el local jove de Santa Pau, i també el local de l’associació d’escacs. Així ho preveu l’Ajuntament, que vol que sigui un lloc de trobada i d’estudi per als joves del poble. L’Ajuntament vol impulsar una edició de les brigades joves per a les dates de Nadal perquè els adolescents condicionin el nou espai. L’Ajuntament ha previst una trobada per al proper dilluns 9 de desembre en què, juntament amb la tècnica de joventut, explicaran als pares el projecte que el consistori té per a aquest nou espai destinat als joves.