Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers d’Olot

LLUMS_NADAL_olot

LLUMS_NADAL_olot

El Nadal s’avança a Olot aquest any. Les llums del centre de la ciutat il·luminen els carrers de la capital des de divendres, una setmana abans que els anys anteriors. Segons l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), un fet molt positiu per la contribució econòmica que suposa a la ciutat.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest any, els carrers de la capital de la Garrotxa es veuen il·luminats abans d’hora per dos motius. El primer, perquè el mateix Ajuntament juntament amb l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ho han volgut així. Avançar una setmana l’encesa de llums de Nadal suposa més ingressos pels comerciants del centre i, per tant, una injecció en l’economia de la ciutat, molt important durant la campanya de Nadal.

Per altra banda, un malentès va causar l’encesa automàtica de les llums poques hores abans de l’hora prevista. Tot i així, l’alcalde de la ciutat Josep M. Corominas i el president de l’Associació de Comerciants Jordi Rovira es van trobar, com és habitual, davant l’església Sant Esteve per engegar les llums de Nadal plegats.

A més, l’ACO recalca que els llums que il·luminen la ciutat aquest Nadal són millors que els dels anys anteriors. Són llums LED de baix consum.