‘La iaia’ presenta a Olot el seu nou disc ‘On és la màgia?’

La_iaia_al_miniconcert

La_iaia_al_miniconcert

On és la màgia? és el nom que porta el nou disc del trio osonenc d’indie-rock La iaia. El divendres, Olot va tenir l’oportunitat de conèixer els nous temes del grup i comprovar l’evolució de la seva música a la Sala El Torín de la ciutat.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La iaia no és una persona gran entranyable sinó el grup de música que va venir a tocar el divendres a la Sala El Torín d’Olot, dins la programació dels Miniconcerts. Ernest Crusats, veu i guitarra, Jordi Casadesús, baixista, i Jordi Torrents, bateria, són els components d’aquesta banda osonenca d’indie-rock en ple auge dins el món musical. Al 2009, ja van resultar guanyadors del concurs musical català per excel·lència Sona9, amb els temes del disc Les ratlles del banyador. Aquesta vegada, es presenten amb un nou cd titulat On és la màgia?, que demostra l’evolució del grup cap a una sonoritat més electrònica i psicodèlica.