L’Orfeó Català ofereix un concert a Sant Esteve amb motiu dels 30 anys de Flor de Fajol

Concert_Orfe_Catal

Concert_Orfe_CatalAquest dissabte Sant Esteve ha viscut un acte irrepetible. L’Orfeó Català ha ofert un concert en directe davant de prop de 600 persones. L’actuació, organitzada per l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol amb motiu del seu 30è aniversari, es convertirà en el concert de les festes de Nadal que emetrà Olot Televisió i, també, les cinquanta televisions locals que estan adherides a La Xarxa.

Clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Com ja porten anunciant fa uns mesos, l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol celebra aquest any els 30 anys de la seva fundació amb un seguit d’actes molt lligats a la cultura catalana i les sardanes en concert. El primer ha estat aquest dissabte amb el concert de l’Orfeó Català a l’església Sant Esteve d’Olot. Fins a 600 persones no s’han volgut perdre el concert d’un dels cors amateurs de referència de tot Catalunya i l’Estat Espanyol. L’actuació, gravada per Olot Televisió, es convertirà més endavant en el concert de Nadal que emetran les cinquanta televisions locals que constitueixen la Xarxa.

L’Orfeó Català ha ofert un recull de cançons d’Eduard Toldrà, originals per a veu solista i piano, que han transcrit per a cor Jordi Domènech, Antoni Ros i Josep Vila, director del cor durant el concert. En la segona part de l’espectacle, l’Orfeó ha fet un gir en el registre musical. Els presents han pogut escoltar cançons de temàtica nadalenca, d’autors tant catalans com internacionals.

Deixa un comentari