La gran implicació de tota la comarca fa possible el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa

Gran_Recapte_Garrotxa

Gran_Recapte_GarrotxaDe les 250 poblacions catalanes participants en el Gran Recapte d’Aliments, Olot és una d’elles. La capital de la Garrotxa ha vist com milers de persones s’entregaven a la causa solidària del dissabte passat. Persones d’arreu de la comarca van contribuir al Gran Recapte. Alguns, econòmicament, a través de donacions; d’altres, aportant tot tipus de productes al nou Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la comarca, gestionat per Càritas Garrotxa. A més, el Gran Recapte d’aquest any bat un rècord de participació, amb 263 voluntaris, quasi un centenar més que l’any anterior.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

És el quart any que el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa organitza el Gran Recapte d’Aliments juntament amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i la Creu Roja. Fins ara, la campanya havia comptat amb un número significatiu de participants, però res comparat amb aquest any. Unes 263 persones han fet de voluntaris el 30 d’aquest mes per proporcionar els productes bàsics a les més de 1.896 persones de la comarca en situació de precarietat econòmica i social.

A més, el Gran Recapte de la Garrotxa d’aquest any coincideix amb l’estrena d’un nou Centre de Distribució d’Aliments, situat al número 31 de l’avinguda Girona d’Olot, on han estat enviats tots els productes recollits als supermercats. Un acord entre el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i Càritas va permetre la creació d’aquest centre que, fins al moment, es trobava a la cantonada dels carrers Doctor Masmitjà i Estires.

Sense l’ajuda dels 15 establiments de la comarca participants la recollida del Gran Recapte tampoc hagués estat possible. La gran implicació de tota la comarca ha permès la recollida d’un número molt semblant als 32.638 quilos de l’any passat. La dada exacte dels quilos aconseguits es farà pública demà a la roda de premsa organitzada per Càritas Garrotxa.

Deixa un comentari