El Barça difon aquests dies els seus valors a l’escola La Bòbila de les Preses

BARAKIDS

BARAKIDSEls nens i nenes de l’escola La Bòbila les Preses van participar ahir en el programa ‘Barça Kids’, un projecte de la Fundació del Futbol Club Barcelona que pretén reforçar un sistema de valors als més petits. Els nens reflexionen sobre els principis del respecte, el treball en equip, l’esforç, l’ambició i la humilitat.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Són alumnes de l’Escola la Bòbila de Les Preses, que debaten sobre valors positius de la societat. Ho fan sobre un fil conductor: els valors que pretén inculcar el Futbol Club Barcelona, a través del programa ‘Barça Kids’. Els nens i nenes treballen cinc valors diferents que el Barça vol promoure. Són l’ambició, la humilitat, el treball en equip, l’esforç i el respecte. El programa Barça Kids, de la fundació del Futbol Club Barcelona, es basa amb activitats que treballen aquest sistema de valors mitjançant l’esport, el joc, i la participació activa de tots els alumnes.

 

 

 

Deixa un comentari