Els agents rurals eliminaran les vespes asiàtiques del Mallol però admeten que hi ha més ruscs i que no els podran eradicar

bombers_rusc

bombers_ruscBombers de la Generalitat han estat aquest matí a la roureda del Mallol on s’ha trobat el rusc original de vespa asiàtica, amb la intenció de tallar les branques dels arbres que en són propers. L’objectiu és el de facilitar la feina als experts que hauran d’eliminar els exemplars del rusc la setmana vinent.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tot i així, els agents rurals admeten que han fet tard a trobar el rusc. Reconeixen que segurament se n’han format més a la zona, i que la vespa asiàtica no podrà ser eradicada a les comarques de Girona. Els agents rurals eliminaran els exemplars de vespa asiàtica introduint un producte tòxic al rusc. Ho faran seguint es indicacions dels bombers del País Basc, que porten mesos patint la presència de la vespa asiàtica al seu territori.

Deixa un comentari