Els alumnes de l’Escola Joan XXIII arreglen les joguines de segona mà de Roba Amiga en benefici de les dues entitats

JOGUINES_ROBA_AMIGA

JOGUINES_ROBA_AMIGAL’Escola d’Educació Especial Joan XXIII i Roba Amiga han iniciat una col·laboració de treball gràcies a les joguines que recullen de Segona Mà. Els mateixos alumnes del centre recuperen els jocs per tornar-los a vendre, i els beneficis serviran per finançar els programes socials de les dues entitats.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Comença la campanya de Nadal i un dels regals més demanats són les joguines. A Roba Amiga hi arriben diferents jocs de segona mà, i des d’aquest 2013 els porten a l’Escola d’Educació Especial Joan XXIII. Allà els alumnes de 16 a 21 anys recuperen l’aspecte original de les joguines perquè tinguin un nou ús, i d’aquesta manera aprenen els ritmes del món laboral.

Aquestes joguines es poden trobar als locals de Roba Amiga, i els beneficis aniran destinats a parts iguals entre l’Escola Joan XXIII i l’entitat de recollida d’objectes de segona mà.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari