Embutidos Monter rep el premi Incorpora de l’Obra Social ‘La Caixa’ per la contractació de persones en risc d’exclusió social

mONTER_TREBALLADORS_bo

mONTER_TREBALLADORS_boEmbutidos Monter, empresa familiar de les Planes d’Hostoles líder en producció d’embotits curats i interproveïdora de Mercadona, ha rebut el premi Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa”. El guardó reconeix la política d’inserció laboral de la companyia, centrada en la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La companyia treballa des de l’any 2008 amb la Fundació La Fageda, entitat adherida al programa Incorpora i que ha afavorit que actualment 10 persones amb aquestes discapacitats formin part de la plantilla d’Embutidos Monter en condicions idèntiques a les de la resta de treballadors.

El jurat ha destacat l’alt grau de compromís de l’empresa i el fet que hagi anat “molt més enllà de l’obligatorietat per a les empreses de més de 50 treballadors de comptar com a mínim amb un 2% de la plantilla amb alguna discapacitat. Miquel Tarradas, cap de Recursos Humans de la companyia gironina, valora molt positivament l’experiència de treballar amb aquest col·lectiu, el que opina que són perfectament aptes per contribuir activament a la societat. La seva presència a l’empresa ha ajudat a fer madurar l’empresa, segons assegura Tarradas.

La política inclusiva d’Embutidos Monter va més enllà del conveni amb la Fundació La Fageda, ja que la companyia també compta des de fa anys amb personal amb limitacions físiques i sensorials. En total, gairebé un 4% dels treballadors d’Embutidos Monter té algun tipus de discapacitat.