L’Olot vol la victòria contra un Huracán de València molt físic

edu_vlchez_huracn

edu_vlchez_huracnL’Huracán de València és el proper rival de l’Olot. El partit es jugarà dissabte a dos quarts de 5 de la tarda a la ciutat valenciana de Menises. Tot fa pensar que l’entrenador del club olotí, Edu Vílchez, tornarà a comptar amb Xavi Muñoz a l’onze inicial, per formar el trivot amb Abel i Roger que està funcionant en els últims partits.

És molt probable també que sota la porteria es trobi Sergio López. L’exporter del Nàstic i la Pobla de Mafumet està guanyant la titularitat en detriment d’Òscar Fornés. L’últim enfrontament entre l’Olot i l’Huracán de València va ser en l’eliminatòria de la Copa del Rai. Allà, el conjunt garrotxí va guanyar els valencians per 3 gols a 2. Edu Vílchez ha explicat que l’equip es prepara per jugar contra un equip molt corpulent que imposa el físic al terreny de joc.