El Gospel Cor Garrotxa dóna el toc musical al Mercat de Nadal i la Fira del Pessebre

Gospel_Cor_Garrotxa_nadal

Gospel_Cor_Garrotxa_nadalNo és la primera vegada que el Gospel Cor Garrotxa participa en les festes de la comarca però sí en unes dates tan especials. Aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Olot ha tornat a comptar amb aquesta formació musical de quasi un any de vida per animar el Mercat de Nadal i la Fira del Pessebre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’objectiu és passar-s’ho bé i fer-ho passar bé fent el que més els agrada, cantar. Estem parlant de Gospel Cor Garrotxa, una companyia nascuda a finals de l’any passat, però ja consolidada amb prop de 90 cantants. La seva primera aparició pública com a cor gospel va ser en el marc de les Festes del Tura però també va tenir l’ocasió d’actuar a la Sala El Torín d’Olot en un concert solidari per lluitar contra l’Esclerosi Múltiple, o fora de la comarca, al programa de TV3 Oh Happy Day. Des de llavors, aquest cor jove segueix treballant per oferir a la ciutat un estil de música més melòdic i genuí com el que va presenciar Olot el dissabte, enmig de la Fira del Pessebre i el Mercat de Nadal. El Firal es va omplir d’espectadors per escoltar el Gospel Cor Garrotxa, dirigit per Àngels Barnadas.

Deixa un comentari