El restaurant ‘Les Cols’ protagonitza un curtmetratge dirigit per Isabel Coixet

les_cols

les_colsEl restaurant garrotxí ha revalidat aquests dies les seves dues estrelles Michelin; a més, fa pocs dies va presentar el curtmetratge ‘Les Cols, a restaurant a dream’ dirigit per Isabel Coixet al festival  ‘Film and Cook’, que uneix cinema i gastronomia i que va tenir lloc a Madrid i a Barcelona. Aquesta setmana al MAC Exprés parlem amb Fina Puigdevall, xef del restaurant, sobre aquesta experiència cinèfila. 

Fes clic aquí per veure el MAC Exprés

Puigdevall explica que la intenció del curt era plasmar l’essència del seu restaurant en imatges per utilitzar-les durant la seva participació en unes ponències de gastronomia de la Universitat de Harvard, als Estats Units. Van demanar-li consell a Coixet, que és clienta habitual del restaurant i enamorada de la Garrotxa, i que va accceptar el repte.

Deixa un comentari