La Unió Esportiva Olot fa la presentació oficial dels equips del futbol base

PRESENTACIO_UEO

PRESENTACIO_UEOLa UE Olot ha presentat avui al matí davant de pares, socis i aficionats, a tots els seus equips, des de la primera plantilla, de Segona B, fins als més menuts. Dos equips juvenils, dos cadets, tres infantils i quatre alevins conformen enguany el futbol base de la Unió Esportiva Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant l’acte de presentació s’han realitzat les tradicionals fotografies per equips, individuals i de tot el club conjuntament. Ha estat una matinal lúdica i familiar a l’estadi municipal i els pares, aficionats i socis que s’hi han volgut acostar han pogut veure desfilar als 11 equips de base i també als futbolistes i tècnics del primer equip, que en aquesta temporada s’ha presentat per primera vegada com a membre de la categoria de bronze del futbol estatal. 

Hi ha hagut moments per als parlaments i han intervingut el director esportiu de l’entitat, Àlex Terma, el president Joan Agustí i l’entrenador del primer equip, Eduardo Vílchez. Tots tres representants de l’Olot han destacat la competitivitat dels seus equips i la brillant etapa que travessa el club en aquests moments, amb dos alevins i un infantil a la màxima categoria. El club compta amb 170 jugadors i 30 entrenadors i membres del cos tècnic.

Joan Agustí i Eduardo Vílchez han centrat la seva intervenció en animar als més joves a “lluitar per estar algun dia al primer equip”, igual que ja ho han aconseguit alguns membres de l’actual primera plantilla. El president també ha aprofitat el seu discurs per tornar a reivindicar la “precarietat” de les instal·lacions amb les quals treballa la Unió Esportiva Olot i ha demanat “disculpes” als pares i familiars dels futbolistes per aquest fet, però ha assegurat que “s’està treballant” per millorar un estadi que “va camí d’amortitzar-se dues vegades”.

En la vessant esportiva, Àlex Terma ha animat a la gent a “gaudir” d’aquest moment “històric per al club” i s’ha dirigit als jugadors del primer equip per engrascar-los a seguir essent “un mirall per als més petits”. 

L’acte ha finalitzat a dos quarts d’onze del matí i tot seguit ha començat un partit de futbol entre l’Infantil B i el Gironès Sàbat. 

Deixa un comentari