Més de 300 nedadors omplen les graderies del CN Olot en la vintena edició del Memorial Raül Ramos

Raul_Ramos_20_ed

Raul_Ramos_20_edÈxit de participació i de públic en la vintena edició del Memorial Raül Ramos, organitzat pel Club Natació Olot. 350 nedadors i nedadores han omplert la piscina olotina. Les graderies han plenes a vessar durant tot el dia per presenciar la competició. El Club Natació Sant Andreu ha estat el millor en puntuació per equips i el Club Natació Olot, segon, amb uns resultats individuals excel·lents.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Vint edicions complia enguany el Memorial Raül Ramos. Aquesta ocasió era especial, i la participació també ho ha estat. Ni més ni menys que 350 nedadors participaven en una prova que ja forma part de les quatre competicions del circuit gironí de natació. A més, el CN Olot ha comptat amb nedadors i nedadores de prestigi. Els millors clubs han assistit a la capital de la Garrotxa per a aquesta cita i el recinte s’ha omplert de gom a gom durant tot el dia per veure-ho.

Els resultats per als olotins han estat formidables. Una de les grans triomfadores de la jormnada, Lidia Huete, que ja va batre la seva marca personal la setmana passada al campionat estatal, ha aconseguit dues medalles i novament tornava a igualar els seus registres. El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit la millor puntuació per equips. Jessica Vall i Juan José Mesa, del Sant Andreu, han guanyat en categoria absoluta i s’han endut els 200€ de la beca FINA.

Per al Club Natació Olot, Òscar Saura, en 100 metres lliures, Estem Timonet, en 100 lliures infantil, Albert Martí, en 100 braça absolut local, Lídia Huete, en 100 papallona i Roger Coma i Paula Barcons,  en la categoria de 100 lliures infantil local, han estat els guanyadors d’una jornada magnífica pels interessos garrotxins.

 

Deixa un comentari