Jennifer Pareja aconsegueix la Supercopa d’Europa amb el CN Sabadell

sabadell

sabadellLa waterpolista Jennifer Pareja segueix acumulant títols amb el Club Natació Sabadell, en aconseguir la Supercopa d’Europa davant l’Skif Ismailovo de Rússia per 9 a 10. És l’únic títol que faltava a l’equip de Nani Guiu, i a partir d’ara ja forma part de la vitrina sabadellenca.

Les actuals campiones d’Europa ha fet valer la seva condició: el CN Sabadell ha aixecat per primera vegada a la seva història la Supercopa d’europa de waterpolo femení. L’olotina Jennifer Pareja ha tornat a ser una de les jugadores clau de les vallesanes amb dos gols. La final, però, l’ha decidit la sabadellenca Melissa Seidermann a 30 segons del final amb un llançament de penal. Tot i jugar a Moscou, les catalanes han anat davant tot el partit fins que un parcial de 3-0 en el darrer quart ha posat l’empat a 9 al marcador. El gol de Melissa (que ha estat la màxima anotadora amb tres gols) ha esvaït les esperançes russes de remuntada.