El carni es consolida com un sector emergent enmig de la crisi

monter_endavant

monter_endavantLes empreses que es dediquen a la producció d’embotits tancaran l’any amb bones perspectives. Ens hem fixat amb una de concret. Es tracta de Monter. Amb quatre factories s’ha convertit amb un autèntic gegant i les previsions són de créixer encara més. L’any vinent ampliaran amb 25 mil metres quadrats i acaben de comprar uns terrenys a Besalú. . Tot això és gràcies al fet de ser interproveïdors de la cadena de supermercats Mercadona.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El sector de l’alimentació, i en concret el carni, ha demostrat fortalesa durant aquests anys de crisi. Amb quatre plantes de producció: les Planes d’Hostoles, Sant Jaume de Llierca, Serinyà i Vic i 300 treballadors, embutidos Monter és una de les més representatives d’aquesta realitat que es pot traduir amb números. Aquest creixement es tradueix amb un 5% més de plantilla cada any, procurant que els treballadors siguin dels pobles on estan ubicats. La factoria de les Planes d’Hostoles, a més, té previst créixer en 25 mil metres quadrats més, on s’hi construiran nous assecadors. L’expansió, no acaba aquí…

Narcís Cañigueral està envoltat de persones que segueixen les seves passes. El de Monter és una aposta personal del seu gerent que ha explicat el secret del seu èxit: “posar molta passió al què vols fer i anar a totes”. L’any passat la facturació d’Embotits Monter va ser de 103 milions d’euros i, enguany, la xifra arribarà als 110 milions.

Deixa un comentari