El Porc i el Xai són els protagonistes del ‘torró farandulero’ d’aquest Nadal

FARANDULA_TORRO

FARANDULA_TORROLa Pastisseria Ferrer d’Olot i l’artista Tavi Algueró han presentat el “torró farandulero”, que aquest any s’ha dedicat a les figures del porc i el xai de l’AOAPIX. Enguany el torró col·labora amb la Marató de TV3. El proper dissabte a la tarda, la plaça de l’Àngel acollirà la presentació del torró, en què els assistents podran fer una aportació econòmica.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest any, el pastisser Jordi Ferrer ha volgut dedicar el torró de la faràndula d’enguany al Porc i al Xai, per commemorar el 25è aniversari de la penya AOAPIX. Un dibuix del conegut artista garrotxí Tavi Algueró il•lustrarà la teula. El proper dissabte 14 de desembre, a les 7 del vespre a la Plaça de l’Àngel d’Olot, es farà l’acte de repartiment d’un torró gegant de 200×50 centímetres entre tots els assistents. Durant l’acte, tothom qui ho vulgui podrà fer un donatiu solidari per col·laborar amb la Marató de TV3. A banda d’aquest acte puntual, la venda de totes les teules d’aquest torró del Porc i el Xai que es comercialitzin durant totes les festes nadalenques, també servirà per engreixar l’aportació a la Marató, que aquest any dedicada a les malalties neurodegeneratives. Concretament, cinc euros del preu del torró es destinaran a aquesta causa solidària.

x