Els mitjans de comunicació locals difondran els espais de difusió de Càritas per captar nous voluntaris i aportacions

Caritas_anunci

Caritas_anunciOlot Televisió col·labora amb els espais de difusió que Càritas Garrotxa divulgarà en forma d’espots per captar més voluntaris i aportacions a la seva causa. Col·labora Olot Televisió i la resta de mitjans de comunicació locals i comarcals de la Garrotxa com són La Comarca i Ràdio Olot.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir, Càritas Garrotxa va voler agrair públicament la implicació dels mitjans de comunicació de la comarca en la difusió d’aquests espots que durant un any es divulgaran a través de la premsa, la ràdio i la televisió. La col·laboració té una durada d’un any, en què es difondran espots amb missatges molt directes que busquen la sensibilització dels ciutadans. Al llarg de l’any, hi ha previstes campanyes de difusió en col·laboració, per exemple, amb artistes de la comarca.

x