L’ocupació turística durant el pont de la Puríssima arriba al 82% de mitjana

club_super_3_ocupacio

club_super_3_ocupacioLa Fira del Pessebre d’Olot ha contribuït a augmentar l’ocupació turística en un 14% pel pont de la Puríssima. L’Ajuntament d’Olot ho atribueix a la promoció que se n’ha fet de les diferents propostes comercials i culturals, així com la festa del Club Súper 3, a més del bon temps que ha fet a la comarca.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Fira del Pessebre d’enguany ha contribuït a augmentar l’ocupació en els allotjaments turístics de la ciutat, que han gaudit d’una ocupació mitjana del 82% durant el pont de la Puríssima. L’Ajuntament d’Olot atribueix aquest augment a la promoció que se n’ha fet de les diferents propostes comercials i culturals. L’Ajuntament destaca també la programació de la festa del Club Súper 3 dissabte al matí al Firalet. Les dades d’atenció a l’Oficina de Turisme també són positives. Un 80% de les persones que s’hi van adreçar són de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

x