Recullen 700 quilos de productes bàsics amb la campanya ‘Llibres que alimenten’

LLIBRES_QUE_ALIMENTEN

LLIBRES_QUE_ALIMENTENLa campanya ‘Llibres que alimenten’, de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i Càritas Garrotxa, ha recollit fins a 700 quilos d’aliments i productes de primera necessitat. Tothom qui hi col·laborava podia endur-se un dels llibres cedits per Domènec Moli. Ara els productes es repartiran a través del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La cultura nodreix a les persones, i a la Garrotxa han confirmat aquesta sentència de forma literal; la campanya ‘Llibres que alimenten’ ha pogut recollir, durant tot el mes de novembre, fins a 700 quilos d’aliments i productes de primera necessitat. Aquesta acció, que ha tingut lloc a la seu del mateix Institut de Cultura de la ciutat d’Olot, va néixer arran de la col·laboració entre l’impressor i editor Domènec Moli i Càritas Garrotxa. Moli va cedir llibres a l’entitat humanitària perquè Càritas els donés a aquella gent que aportés productes bàsics com pasta, arròs, farina, llet, oli o detergent. Tot el que s’ha recollit es repartirà a través del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa, cap a les persones que ho necessiten. Es calcula que a la comarca hi ha 600 famílies que no tenen recursos per a poder adquirir productes bàsics.