Un mort i dos ferits en l’explosió d’una caldera de vapor en una empresa càrnia a Begudà

Accident_mortal_Beguda

Accident_mortal_Beguda

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides, duna d’elles de gravetat, a resultes de l’explosió en una fàbrica càrnia del Pla de Begudà, al terme municipal de Sant Joan les Fonts. En aquest moment els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes que han provocat l’explosió, que s’ha produït al voltant de la una de la matinada. Segons les primeres informacions una caldera d’unes deu tones de pes ha explotat, afectant a cinc treballadors.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al voltant de la una de la matinada una exposició en una de les dues calderes de vapor que hi ha a l’interior d’aquesta nau de l’empresa Sysfeed, de Sant Joan les Fonts, ha explotat de manera molt violenta. La deflagració ha agafat per sorpresa a cinc treballadors que en aquell moment es trobaven a prop del lloc dels fets. Un d’elsl ha mort a l’acte, un altre ha resultat ferit greu i un tercer ferit lleu. La víctima és Francisco Javier Molina Morejón, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot.

Aquest matí l’alcalde del municipi, Joan Espona, s’ha desplaçat a l’empresa per tal de conèixer de primera mà els fets. La forta explosió ha causat danys molt importants a l’interior de l’empresa i també a l’estructura. Fonts consultades per Olot Televisió han apuntat que els danys podrien arribar als vuit o nou milions d’euros. Les primeres inspeccions oculars també corroboren que la deflagració ha estat molt forta i ha deixat l’espai completament destrossat.

Quan s’ha produït l’accident, aquesta matinada, s’han desplaçat fins al lloc dels fets fins a cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra i set unitats dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. L’explosió, però, no ha provocat cap incendi als voltants de l’edifici afectat.

 

Deixa un comentari