Derrota del sènior masculí A del CB Olot davant del Bàsquet Vilafant (61-81)

CB_OLOT_SNIOR_MASCULI

CB_OLOT_SNIOR_MASCULIEls olotins van deixar escapar la oportunitat de guanyar a casa davant d’un dels aspirants a l’ascens i, tot i fer dos bons primers quarts i acostar-se en puntuació al rival en el tercer període, van acabar perdent de 20. El CB és vuitè amb 18 punts a la taula. 

Els jugadors del sènior masculí A es lamentaven ahir de la oportunitat perduda. Els de la Garrotxa són vuitens a la taula però amb dos partits pendents. El Bàsquet Vilafant va ser el botxí d’un Olot que no va sortir del partit fins l’últim quart i hi va posar intensitat i lluita, però va acabar perdent de vint punts davant l’efectivitat dels at-empordanesos. 

Al mateix grup de territorial, el CB Garrotxa segueix en igualtat de condicions que el CB Olot i el derbi d’enguany entre ambdós equips s’entreveu més igualat que mai.