L’Escola Malagrida celebra el Nadal amb un pessebre amb actuacions musicals

Escola_Malagrida_pessebre

Escola_Malagrida_pessebreEl dissabte l’Escola Malagrida d’Olot també va voler celebrar el Nadal amb el seu popular pessebre. Com cada any, el pati de l’escola reuneix famílies senceres per veure els seus fills recitar i actuar, tot en el marc d’un pessebre vivent dels més dinàmics de la ciutat.

Abans de començar les vacances de Nadal, el 21 d’aquest mes, els alumnes de la casa preparen unes actuacions musicals per desitjar un bon Nadal. Es disfressen de pastors, amb barretina i samarra, d’àngels o dimonis, i ofereixen la seva millor actuació per sorprendre pares i mares. Per uns instants, tota l’escola es converteix en un pessebre gegant on els nens són els protagonistes. El pessebre també va comptar amb la intervenció dels ministrers de l’Escola Municipal de Música de la ciutat així com la presència de l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas, que tampoc es va voler perdre la festa de l’escola, situant-se a primera fila de l’espectacle.

Deixa un comentari