Comencen les obres de reparació de la pista de Sant Aniol d’Aguja

obres_pista_sant_aniol

obres_pista_sant_aniolHan començat els treballs de reparació del camí que va de Sadernes a la vall de Riu, i que es va esfondrar el passat mes de març al no resistir el pes d’un tractor eruga. La pista, que serveix d’accés a Sant Aniol d’Aguja, s’obrirà de nou a finals de febrer, i les obres tenen un cost de 114.000 euros.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El passat mes de març, un tractor eruga que tornava de fer unes obres a Talaixà es va estimbar prop del pont de Valentí, al camí d’accés a Sant Aniol d’Aguja; l’accident va produir-se perquè la pista no va resistir al pes del vehicle, que va caure deu metres fins a la riera. Afortunadament, el conductor va sortir il·lès, però des de llavors la principal pista d’accés a l’Alta Garrotxa està tallada a la circulació. La setmana passada van començar els treballs de reparació del camí, que va de Sadernes a la vall de Riu, i es preveu que a finals de febrer es torni a obrir al trànsit rodat. Per refer aquest tros de pista, primer s’ha d’assegurar el ferm amb una estructura de formigó, sobre la qual hi col·locaran unes bigues, i llavors podran aplicar-hi el nou paviment. Està previst que les obres tinguin un cost de 114.000 euros, amb diners aportats per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Montagut i Oix. Malgrat això, el consistori espera que l’empresa propietària de la màquina pagui les obres. L’altre aspecte no resolt de l’actuació és saber què es farà del tractor eruga, que encara reposa a la llera de la riera de Sant Aniol.

Deixa un comentari