La Diputació aprova els pressupostos per unanimitat i compleix el pla d’ajustos

dipu_pressup_2014

dipu_pressup_2014La Diputació de Girona ha aprovat definitivament el pressupost per al 2014. Serà un 5% inferior al d’aquest any, amb el suport de tots els grups que formen el plenari. Tot plegat, segons l’ens supramunicipal, hauria de permetre complir amb els paràmetres del pla d’ajustos dictat al 2012.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Entre les despeses previstes, hi ha la partida destinada a suplir l’aportació que fins ara aportava la Generalitat a les llars d’infants, i que per al 2014 està dotada amb prop de 8 milions d’euros, la mateixa quantitat que s’ha fet arribar mitjançant altres vies. Per la seva banda, també hi haurà augment del Fons de Subvencions, que passa d’11 milions a 11 milions i mig, per tal que els ajuntaments puguin finançar inversions.