Urbanisme dóna el vistiplau definitiu a la planta de triatge als terrenys de Can Coma de Baix

CAN_COMA_BAIX

CAN_COMA_BAIXLa comissió d’Urbanisme ha donat el vistiplau definitiu al projecte de la planta de triatge de la Garrotxa. Només queda que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ratifiqui el projecte. La planta es construirà a l’emplaçament escollit pel Consell Comarcal, als terrenys de Can Coma de Baix de Santa Jaume de Llierca.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La comissió d’Urbanisme ha donat el vistiplau definitiu al projecte de la planta de triatge de la Garrotxa. Després del seu informe favorable, només queda que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ratifiqui el projecte. La planta de triatge es construirà a l’emplaçament escollit pel Consell Comarcal, als terrenys de Can Coma de Baix, més de 8 hectàrees al sud del polígon del Pla de Politger. La ubicació topa frontalment amb l’opció que defensa l’ajuntament, que preferia ubicar la planta dins del polígon. L’edifici no podrà superar els dotze metres d’alçada. Urbanisme també ha trobat una solució per accedir a la planta de triatge. L’accés a la planta també havia suscitat polèmica entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal. El consistori acusava la corporació de voler fer passar els camions per dins del polígon. El Consell, de la seva banda, va denunciar que l’Ajuntament li havia posat pals a les rodes, perquè va canviar les condicions del camí de Coguleres, l’alternativa al polígon, per evitar que fos utilitzat com a camí per accedir a la planta. Finalment, la solució que ha trobat Urbanisme és construir un vial de set metres d’amplada que discorrerà, en part, pel polígon industrial, i en part, pel camí de Coguleres.