El punt al dia

Pots tornar a veure els programes a través del XIP/TV i utilitza @elpuntaldia al Twitter

Imatge novaÉs un programa informatiu nocturn que analitza diàriament en directe els grans temes del territori i del país a partir del punt de vista dels mitjans adherits a La Xarxa de Comunicació Local.

L’espai el presenten el director d’Olot TV, Albert Brosa, i la cap d’informatius de Lleida TV, Ares Escribà Cruells. Aquest duet aprofundeix amb to reposat i amb voluntat d’anàlisi les principals notícies del dia, acostant la veu dels seus protagonistes a través dels canals locals. L’objectiu és, doncs, oferir les claus per interpretar la realitat més propera reunint un ventall ampli i plural de testimonis, tant experts en diferents àmbits com figures del món polític, econòmic, social i cultural d’arreu de Catalunya.

Deixa un comentari