Glòria Fontanella és la guanyadora del concurs d’Instagram #lagarrotxaesmou de Turisme Garrotxa

lagarrotxaesmou

lagarrotxaesmouEl concurs #lagarrotxaesmou ja té fotografia guanyadora. Entre les més de mil instantànies que es van presentar a la convocatòria de Turisme Garrotxa a Instagram i que s’ha pogut votar a través de les mateixes xarxes socials, ha guanyat Glòria Fontanella. La fotografia d’una sortida amb globus per la Garrotxa li permetrà passar tot un cap de setmana per la comarca.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A principis d’octubre es va presentar el concurs #lagarrotxaesmou. Turisme Garrotxa posava en marxa així aquesta iniciativa amb l’objectiu d’animar a la gent a fer fotografies de la comarca mentre participava a qualsevol activitat. Només calia etiquetar amb #lagarrotxaesmou imatges que s’havien de penjar a la xarxa social Instagram.

En només 2 mesos, ha aconseguit 1.038 imatges publicades amb aquesta etiqueta a la xarxa social Instagram. Vols en globus, rutes amb bicicleta, passejades en ruc o en trenet i excursions són algunes de les imatges més recollides entre totes les instantànies presentades al concurs entre les quals Turisme Garrotxa ha escollit 24 fotografies finalistes. La imatge guanyadora ha estat la que més “m’agrada” ha rebut (un total de 692) a la pàgina del Facebook de Turisme Garrotxa.

Glòria Fontanella ha rebut aquest dimarts de mans del president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, el premi que l’acredita com a guanyadora del concurs #lagarrotxaesmou i que li permetrà passar tot un cap de setmana a la comarca.

El concurs de fotografia #lagarrotxaesmou –que s’ha convertit en una de les tendències de la comarca a les xarxes socials– i ha convertit molts ciutadans en els millors amfitrions de la Garrotxa.