Olot posarà en marxa un Centre d’Atenció a la Infància pioner a tot Catalunya

CENTRE_ATENCI_INFNCIA

CENTRE_ATENCI_INFNCIAOlot posarà en marxa un Centre d’Atenció a la Infància, pioner a tot Catalunya. Està previst que l’espai s’inauguri al mes de gener, a l’antiga seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. En el nou centre s’hi treballaran temes socials i formatius.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El passat mes de maig, l’Ajuntament d’Olot va aprovar el Pla d’Infància de la ciutat. Aquest Pla preveia la unificació de tots els serveis actuals dirigits als joves olotins en un sol espai, que veurà la llum el proper mes de gener. Es tracta del Centre d’Atenció a la Infància, que dedicarà gran part dels seus esforços a la prevenció dels problemes que pugui tenir el col·lectiu. En aquest Centre s’hi tractaran temes socials i formatius, i es farà a partir del treball amb les famílies dels joves.

Aquest espai serà pioner a tot Catalunya, en consonància amb les normatives aprovades el darrer any pel consistori i el mateix govern català. El Centre d’Atenció a la Infància estarà situat a l’antiga seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, un local que ara mateix es troba en la recta final de les obres d’adequació.