Olot Televisió, TV Girona, TV Ripollès i TV Costa Brava coproduiran un informatiu diari a partir del 13 de gener

al_dia_girona_foto

al_dia_girona_fotoEl proper dilluns 13 de gener arrencarà el programa ‘Al Dia Comarques de Girona’, un informatiu coproduït per TV Girona, Olot Televisió, TV Ripollès i TV Costa Brava amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local que de dilluns a divendres, i a les 19h, acostarà l’actualitat de la demarcació. Es tracta del primer programa informatiu de caràcter diari que es fa des del territori promogut per La Xarxa i suposa un pas endavant en la línia de col·laboració que els quatre canals gironins han endegat darrerament amb l’informatiu ‘La 7mana Girona’ i amb el programa esportiu ‘Actual Sports’, ambdós d’emissió setmanal. 

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

‘Al Dia Comarques de Girona’ donarà sortida a l’elevada capacitat de producció informatiu dels quatre canals implicats, que generen conjuntament 1.000 notícies mensuals, força de les quals ja són compartides amb canals locals de tot Catalunya a través de la XN, l’agència informativa de La Xarxa.

Aquest nou programa rendibilitzarà, per tant, el treball periodístic que fan diàriament TV Girona, Olot Televisió, TV Ripollès i TV Costa Brava “per bastir un programa informatiu de referència en el territori, complementari als seus propis informatius”, com han coincidit a assenyalat aquest dimecres al migdia el cap de Continguts de La Xarxa, Rafael de Ribot, i els màxims responsables de les televisions implicades, durant la presentació de l’espai al Col·legi de Periodistes de Girona. Ai´xi, a l’acte han intervingut Albert Brosa, director d’Olot Televisió; Àlex Martí, director de TV Girona; Jordi Martí, director de TV Ripollès i Manel Rius, director de TV Costa Brava.

‘Al Dia Comarques de Girona’ s’emetrà de dilluns a divendres a les 19h per TV Girona, Olot Televisió, TV Ripollès i TV Costa Brava. Amb un format sense presentador, tindrà una durada de 25 minuts, i reunirà de mitjana una quinzena de notícies. Pel que fa a la imatge, estarà basad en el grafisme de l’informatiu ‘Al Dia’ de La Xarxa.

Deixa un comentari