Una guia recull la trentena d’organitzacions que ja tenen el Codi de Gestió Sostenible

CODI_GESTIO_SOSTENIBLE

CODI_GESTIO_SOSTENIBLEUna guia recull les empreses i entitats de la Garrotxa i el Collsacabra que s’han acreditat amb el Codi de Gestió Sostenible. Es tracta d’una 30ena d’organitzacions que, amb la seva activitat, realitzen una gestió socialment responsable amb el territori. Aquesta setmana, la Fundació Garrotxa Líder ha lliurat les últimes acreditacions amb el Codi de Gestió Sostenible, un segell de qualitat que s’implanta des de la Garrotxa.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Una nova empresa ha obtingut l’acreditació de la Marca “Gestió sostenible Garrotxa i Collsacabra” i 15 més han renovat el seu compromís per als propers dos anys. En un acte que ha tingut lloc aquest dimarts al Consell Comarcal, els responsable de En Ruta Girona han recollit per primera vegada el diploma que es concedeix a les empreses i entitats que han publicat durant l’any en curs la memòria de sostenibilitat segons el Codi de Gestió Sostenible.

La Marca ‘Gestió Sostenible Garrotxa i Collsacabra’ s’atorga a les organitzacions de la Garrotxa i el Collsacabra, que incorporen en la seva gestió quotidiana el compromís amb el territori i els valors de respecte pel medi ambient i les persones. Reconeix una manera de treballar compatible amb el desenvolupament sostenible i equilibrat de la comarca.

Amb l’entrega de les acreditacions també s’ha realitzat un reconeixement a les empreses que van obtenir aquesta distinció o la van renovar l’any 2012 i ara han presentat la memòria. En aquests moments 32 empreses estan adherides al Codi. Totes elles han quedat recollides en el primer catàleg d’organitzacions amb una gestió socialment responsable.

Coincidint amb aquest acte també s’han presentat els resultats del projecte territoris sostenibles desenvolupat durant aquest any a les comarques de la Garrotxa i el Ripollès, i a les àrees del Collsacabra, la Vall del Ges i el Bisaura. El seu objectiu és consolidar la responsabilitat social com a eix estratègic de desenvolupament, implicant totes les parts interessades cap a un repte comú: la sostenibilitat del territori.