L’Olot i Edu Vílchez se la juguen aquest cap de setmana contra el Prat

EDU_VILCHEZ

EDU_VILCHEZLa Unió Esportiva Olot es juga molt aquest diumenge al Sagnier davant del cuer, El Prat, en el que serà una autèntica final per a dos equips que estan immersos en una mala ratxa de resultats. D’aquest partit pot dependre la continuïtat del tècnic Eduardo Vílchez.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El rival, l’Associació Esportiva Prat, només ha guanyat un partit aquesta temporada i ha viscut dos canvis d’entrenador en molt poc temps. El club del Llobregat viu una situació interna convulsa i només han sumat nou punts enguany, havent encaixat 27 gols, amb tan sols vuit a favor. Al seu camp, el Sagnier, El Prat encara no hi ha aconseguit cap victòria. Així doncs, es preveu una victòria olotina que revitalitzi els ànims de l’equip i de l’afició i calmi l’ambient tens que es va viure en l’última derrota a casa per la mala ratxa de l’equip, que fa dos mesos que no guanya i necessita, amb urgència, els tres punts per sortir de la zona de descens. La Unió Esportiva Olot no podrà comptar encara amb Roger Vidal, que complirà el seu segon partit de sanció, ni tampoc amb el defensa Albert Canal, que va ser expulsat el passat diumenge per una trepitjada a un rival en l’últim partit contra el Lleida. El comitè de competició ha decidit aplicar-li dos partits de sanció.

 

Deixa un comentari