Cris Juanico presenta a Olot ‘Un món de nadales’, un treball per lluitar contra el càncer infantil

Cris_Juanico_Mn_de_nadales

Cris_Juanico_Mn_de_nadalesCris Juanico ha ofert aquest dissabte a la Sala El Torín d’Olot un concert per presentar el seu nou treball Un món de nadales. Es tracta d’un recull de les cançons populars de Nadal més conegudes d’arreu del món versionades pel manacorí. L’import total dels discos serà destinat a la Fundació Albert Bosch, que treballa per curar el càncer infantil.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El cantant manacorí no s’ha pogut estar d’incloure Olot dins la seva gira de concerts, en la qual interpreta els nous temes musicals del seu últim disc, Un món de nadales, recopilació de les millors cançons populars d’arreu del planeta. La intenció de Juanico no és altra que donar a conèixer aquestes nadales tradicionals en un format més modern i actualitzat, amb tocs de jazz i traduïdes al català. Segons diu el mateix artista, el disc “és un viatge musical arreu del món, ple de colors i textures”.

A banda de la feina de divulgació de les cançons populars d’arreu, l’artista ha volgut destinar tots els ingressos de la venda dels cds al grup d’investigació del servei d’oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron, a través de la Fundació Albert Bosch.

Durant els concerts, acompanyen a Juanico Luís González, piano, Joan Solà-Morales, contrabaix i baix, i Cèsar Martínez, bateria. A Olot, van aconseguir emplenar la Sala El Torín amb més de 300 espectadors.

El disc també compta amb una llarga llista de col·laboracions d’artistes i cors del panorama musical i cultural català, que no han volgut perdre l’ocasió de sumar-se a la causa. Núria Feliu, Roger Mas, Joan Reig, Meritxell Gené, el Cor Jove de l’Orfeó Català o el Cor Vivaldi són alguns exemples.