El CN Olot cau derrotat contra el CN Montjuïc en un mal partit dels de Nelson Raviña (5-11)

CN_OLOT_-_CN_MONTJUC

CN_OLOT_-_CN_MONTJUCEl primer equip de waterpolo del Club Natació Olot no ha pogut derrotar aquesta tarda al CN Montjuïc en el que ha estat un mal partit dels olotins. Els barcelonins han aprofitat la falta d’intensitat local en alguns trams del matx per endur-se els punts amb comoditat (5-11). 

Clica aquí per veure el vídeo a l’OTV a la carta

Tot i començar l’enfrontament de manera brillant i avançant-se per dos gols a zero, els waterpolistes olotins han abaixat el ritme i ho han pagat molt car. El CN Montjuïc, que lluitA per l’ascens en aquesta tercera catalana, ha anat ampliant l’avantatge i al final del segon quart han aconsgeuit una renda de dos gols a cinc, capgirant el marcador i posant molt costa amunt el partit per al CN Olot. 

Els homes de Nelson Raviña, amb molts jugadors joves i que normalment li posa les coses més complicades al rival, continuen sense conèixer la victòria en aquest campionat i tan sols han pogut aconseguir un punt, la passada jornada fora de casa.