Els Esplais de la Garrotxa preparen un concert de Nadal a les escales de Sant Esteve

Nadales_esplais_Garrotxa

Nadales_esplais_GarrotxaJa queda menys per Nadal i Olot i la comarca es preparen per rebre’l. Alguns ho fan d’una manera ben divertida i entretinguda, cantant al centre de la capital. Aquests són els nens i nenes que formen els Esplais de la Garrotxa que, com cada any, preparen un concert de nadales tots junts.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Com és tradició, per Nadal les famílies es retroben i els diferents esplais de la Garrotxa no són l’excepció. Com si es tractés d’una gran família, els més menuts de la comarca es concentren a les escales de Sant Esteve d’Olot per oferir un concert de nadales. Aquesta 24a edició compta amb grans novetats respecte els anys anteriors.

Així, Nadal es converteix en l’excusa perfecta per fer coincidir tots els nens i nenes dels esplais de la comarca en una mateixa trobada, divertida i alhora didàctica, tot aprenent les nadales populars del país. Coincidint amb l’hora de berenar, l’acte finalitza amb una xocolatada per tots els assistents.