La Unió Esportiva Olot empata al camp del cuer i el càrrec d’Edu Vílchez penja d’un fil (0-0)

EDU_VILCHEZ

EDU_VILCHEZL’Olot visitava aquest migdia al cuer destacat de Segona B i els homes d’Edu Vílchez no han estat capaços de marcar un gol. Això sí, han deixat la seva porteria a zero i han dominat el partit. Aquest empat deixa l’entrenador a la corda fluixa després de nou jornades sense conèixer la victòria. 

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

“No tinc per què vendre’m, ja hem demostrat que podem guanyar grans equips i jugar molt bé, estic tranquil i satisfet de l’esforç dels jugadors”, assegurava Edu Vílchez al final del partit. I és que el seu futur queda en dubte després de nou jornades sense guanyar. Des del club no s’ha assegurat en cap moment la seva continuïtat. El director esportiu garrotxí, Àlex Terma, ha assegurat que no es prendrà cap decisió “en calent” respecte al canvi o no d’entrenador, però en les properes hores hi podria haver novetats i sembla que la decisió sobre el relleu a la banqueta està presa. Abans d’aquest crucial enfrontament es deixava entreveure que, si l’equip no guanyava, s’hauria acabat l’etapa de ‘El Maestro’ a la Unió Esportiva Olot.
En la matinal d’avui, l’onze inicial olotí presentava moltes novetats. Òscar Fornés tornava a defensar la porteria, Albert Serra i Guillem Savall han estat la parella de centrals i Uri Santos i Arnal Llibert, el tàndem atacant. Carlos Martínez s’ha quedat a la banqueta per decisió tècnica.
Tot i generar ocasions i ser millors que el rival en gran part del partit, en la primera meitat la Unió Esportiva no ha generat ocasions clares de gol i El Prat ha aguantat bé la pressió. En el segon acte, més domini garrotxí però sense efectivitat de cara a porteria. A mesura que passaven els minuts, el nerviosisme dels dos equips ha protagonitzat l’enfrontament. Els potablava s’han limitat a defensar mentre que els visitants buscaven els tres punts, però el marcador no s’ha mogut.
Aquest empat deixa l’Olot en quinzena posició a l’espera del que faci el Badalona aquesta tarda al camp del Lleida Esportiu.