Més de 600 nens i nenes caguen el tió al Firal d’Olot

Gran_Cagada_del_Ti

Gran_Cagada_del_TiJa fa dies que Olot compta amb la presència d’un tió gegant al bell mig del Firal. El que no s’esperaven molts nens i nenes és la gran quantitat de tions que es trobarien abans de Nadal. L’Associació de Comerciants d’Olot va portar més de 600 tions, un per cada nen, per fer-los cagar.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest any la Gran Cagada del Tió va comptar amb la col·laboració d’Anna Roca i la seva companyia de teatre que van guiar la festa, tot explicant un parell de contes populars i animant als nens a cagar el tió.

Un cop cagats els tions, els nens van aixecar els mantells dels tions i per la seva sorpresa es van trobar una bossa de regal amb un llibre, llaminadures, adhesius del Club Súper3 i material escolar.