El cinquè premi de la Loteria 81.156 reparteix 12.040 euros a Olot

Loto_Nadal

Loto_NadalLa Loteria de Nadal ha premiat a Olot, amb 12.040 euros. Dos dècims electrònics del cinquè premi, el 81156, han anat a parar a la capital de la Garrotxa, a l’estanc situat al barri de Sant Roc.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Josep Soy, propietari de l’estanc, reconeix estar molt sorprès amb la notícia, ja que fa tan sols dos anys que venen loteria, dels quatre que tenen l’establiment.

A Girona, només dues localitats han tingut la mateixa sort. Figueres ha estat l’altra ciutat afortunada, on l’estanc Marín ha venut un dècim del setè cinquè premi, el 5721.

Altres zones de Catalunya que també s’han vist beneficiades per la sort han estat Tarragona, amb 60 sèries al capdavant, i Barcelona, Arenys de Mar, Lleida, Salou i l’Hospitalet, totes elles amb una sèrie premiada. La Grossa s’ha repartit principalment a Leganés, a Madrid, i Mondragón, al País Basc.