El Pessebre Vivent de Sant Roc es consolida amb uns 800 visitants

Pessebre_Sant_Roc

Pessebre_Sant_RocDe pessebres vivents n’hi ha molts però a Olot només un. És el de Sant Roc, que cada any vesteix els seus veïns i d’altres d’arreu de la ciutat per representar les escenes del Pessebre. Aquest diumenge, seguint amb la tònica del de l’any passat, han visitat l’espectacle al voltant de les 800 persones.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Essent aquest l’últim cap de setmana abans de Nadal, Sant Roc va preparar el seu habitual Pessebre Vivent, a les Fonts del barri. Al voltant d’unes 130 persones, de les quals 120 eren figurants del pessebre, van col·laborar en l’espectacle.

L’organització es mostra satisfeta amb el resultat final, doncs calcula uns 800 visitants d’arreu de la comarca, consolidant així l’espectacle. És el novè any que es realitza, el sisè consecutiu, i manté l’èxit del primer dia.

Cada actuació representava una escena de la història de Maria, Josep i el nen Jesús, culminant amb l’arribada al portal de Belén i la visita dels Reis d’Orient.

Deixa un comentari