Els ateneus olotins oferiran una visió tradicional i una de contemporània dels Pastorets d’Olot

pASTORETS_oLOT

pASTORETS_oLOTEls ateneus d’Olot ofereixen aquestes properes dates dues visions dels Pastorets. L’Orfeó Popular Olotí representarà a l’escenari el guió tradicional. El centre Els Catòlics, de la seva banda, proposa per tercer any consecutiu una revisió del text original adaptada per al segle XXI.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Dues visions dels Pastorets d’Olot. Això és el que proposen per als propers dies els dos ateneus històrics de la capital de la Garrotxa. El Centre Els Catòlics ofereix per tercer any consecutiu una revisió dels Pastorets adaptat al segle XXI. Començaran dijous dia 26, diada de Sant Esteve, amb dues funcions, a les sis de la tarda i a les nou del vespre. El dissabte 28, s’oferirà la darrera representació a les set del vespre. Els Pastorets del segle XXI tenen un component d’actualitat. És per això que, cada any, el seu guió incorpora referències als esdeveniments més importants que s’han esdevingut en els darrers mesos.

L’Orfeó Popular Olotí proposa, de la seva banda, la representació del guió tradicional dels Pastorets d’Olot, si bé el text ha estat escurçat per adaptar-lo a la durada que els espectacles ofereixen en l’actualitat. Els Pastorets de l’Orfeó es representaran per primera vegada dijous 26, diada de Sant Esteve, a les sis de la tarda. La resta de representacions tindran lloc els dies 28 i 29 de desembre, també a les sis de la tarda. Aquest any incorporaran al repartiment una figura típica del pessebre català.

x