L’església de Sant Esteve d’Olot inaugura el seu Museu-Tresor

MUSEU_TRESOR_SANT_ESTEVE

MUSEU_TRESOR_SANT_ESTEVEL’església de Sant Esteve celebra dijous els 250 anys de la seva benedicció com a temple; una efemèride que coincidirà amb la inauguració del Museu-Tresor de la parròquia. Aquest espai, situat en un dels transseptes, conté el patrimoni artístic de l’església. El pressupost total de l’adequació de l’espai i la restauració de les obres ronda els 80.000 euros.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La celebració començarà amb la missa de les 12 del migdia, amb la participació del bisbe de Girona Francesc Pardo en la litúrgia, i la intervenció de l’historiador Josep Murlà. Després de la missa, s’inaugurarà el Museu-Tresor, que compta amb diverses obres de gran valor artístic, com el quadre ‘Crist agafat a la creu’, de El Greco.

De moment, el Museu-Tresor es podrà veure només quan l’església estigui oberta al públic. També es pot visitar demanant-ho amb antelació a la mateixa parròquia.

Deixa un comentari