Olot espera una ocupació superior al 80% entre Cap d’Any i Reis

turisme_nadal

turisme_nadalL’ocupació turística a Olot no és destacada aquests dies de Nadal, dates en què les persones busquen reunir-se en família. Tot i així, els dies festius que coincideixen enguany entorn del cap d’any i la nit de reis, sumat a la capitalitat d’Olot com a ciutat del pessebre, faran pujar exponencialment l’ocupació als allotjaments de la ciutat.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El turisme aquests dies de Nadal a Olot és discret però constant. Entre els visitants, es troben famílies i joves, com aquesta parella de Tòquio, que ha passat la nit a Olot i s’hi ha estat durant dos dies, interessats per l’obra dels arquitectes Aranda, Pigem i Vilalta. Si bé l’ocupació turística a Olot està essent d’un 30% aquest dies de Nadal, els allotjaments preveuen una alta ocupació entre cap d’any i la diada de reis, d’entre un 80 i un 100%. La gastronomia es postula com un dels atractius generals de la ciutat per atraure turistes. La Mostra de Pessebres destaca entre els atractius específics del Nadal a Olot.