País km0

Pots tornar a veure tots els programes des del XIP/TV i seguir-nos al Twitter amb l’etiqueta #paiskm0

Qui va ser l’amant de Pablo Picasso a Gòsol? Per què el vermut era una beguda medicinal? Quantes expressions col·loquials han nascut als antics safareigs? Aquestes petites històries formen part de les vivències més pròximes dels habitants dels pobles i les ciutats catalanes. De vegades ocultes, sovint convertides en patrimoni dels municipis d’on han sorgit, que les expliquen orgullosos als visitants que les vulguin escoltar.

Catalunya és un país ric en tradicions i en festes populars. Però, més enllà de les cites marcades al calendari, els carrers i els habitants de totes i cadascuna de les nostres localitats amaguen milers d’anècdotes que també ajuden a construir un relat nacional amb mirades i accents molt diversos.

 

x