Dues persones resulten intoxicades en l’incendi produït aquesta matinada en un pis d’Olot

incendi_intoxicats

incendi_intoxicats

Dues persones han resultat afectades per intoxicació en l’incendi que s’ha produït en un pis al carrer Rei Pere IV d’Olot. Es desconeixen les causes que han produït el foc, que ha afectat sobretot el menjador de l’habitatge. Un noi de 27 anys ha estat traslladat a l’Hospital de Palamós per tractar-li la intoxicació. La seva àvia, de 84 anys, també ha estat atesa a l’hospital d’Olot per una intoxicació lleu.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

A quarts de dues de la matinada, els Bombers de la Generalitat rebien l’avís de l’incendi. El foc s’ha produït al carrer Rei Pere IV d’Olot, i ha afectat un pis, concretament el menjador de l’habitatge, que ha estat la part on el foc ha estat més intens. Els Bombers han donat per extingit l’incendi poc més tard de les dues de la matinada. A resultes del fum que ha provocat les flames, dues persones han resultat afectades de diversa consideració: un noi de 27 anys ha resultat intoxicat i ha estat evacuat pel Sistema d’Emergències a l’Hospital de Palamós, per tal de ser tractat a la cambra hiperbàrica. L’àvia del noi, de 84 anys, també ha patit una intoxicació lleu. El Servei d’Emergències Mèdiques l’ha traslladat a l’Hospital Sant Jaume d’Olot. En l’extinció de l’incendi han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. També s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

 

Deixa un comentari